Inloggen in de client login

Cliënten loggen in via de login pagina. Hoe een cliënt een login ontvangt kan je lezen in het hoofdstuk over contacten. Als een cliënt niet weet hoe hij of zij moet inloggen, moet hij/zij de volgende procedure doorlopen.

1. Stuur je cliënt de link van de login pagina. Wellicht is deze al verbonden met je website en anders is deze te vinden onder instellingen > cliënt login instellingen. Hij staat hier bovenaan.
  2. Controleer of je cliënt toegang heeft gekregen door in Apollo naar de contact pagina te gaan van je cliënt, en te kijken of het schuifje “sta inloggen portal toe” open staat. Zo nee, zet deze open.
  3. Ga na of je een uitnodiging hebt gestuurd naar je client vanuit de pagina die in stap twee wordt beschreven. Zo nee, klik op de link “stuur uitnodiging inloggen portal” en verstuur deze mail.
Icon

Let op

Is je cliënt zijn wachtwoord kwijt, klik dan op de link “stuur wachtwoord reset mail”.

1. Als alle bovenstaande stappen goed zijn, dan moet je cliënt kunnen inloggen met het e-mailadres dat bekend is in jouw systeem, en het wachtwoord dat hij of zij zelf heeft aangemaakt. Je kunt als coach dit wachtwoord handmatig overschrijven in het contact profiel van uw cliënt.
Icon

Let op

Heel soms komt het voor de rol van een “cliënt” niet goed staat. Zet de rol dan op cliënt en herhaal bovenstaande stappen.