De to-do-lijst

De to-do-lijst is een lijst om jou te helpen om focus te houden op al jouw verschillende werkzaamheden. De to-do-lijst kent zoals de meeste functies in Apollo een overzichtspagina en een verdiepingspagina. De overzichtspagina kent de volgende functies:

Verwijderen van een to do:

Met deze functie kan je to-do’s verwijderen.

1. Selecteer de regels die je wilt verwijderen door het aanvinken van de voorstaande checkbox.
  2. Klik vervolgens op verwijderen.
  3. Klik nu op JA in het popin scherm.
  4. Alle data is definitief verwijderd uit de database.

Export naar Excel:

Met deze functie kan je alle to-do's uit jouw systeem halen.

1. Selecteer de regels die je wilt exporteren.
  2. Klik vervolgens op “Exporteer naar Excel”.
  3. Apollo download nu een Excel op jouw computer.

Filteren op

In de to-do-lijst ben je in staat om te filteren op verschillende onderwerpen. Deze filters helpen om sneller selecties van bepaalde informatie te maken. Dit zijn de filters:

Van – tot

Het van-tot filter helpt om een tijdskader te maken. Deze werkt als volgt:

1. Selecteer een van-datum door op “van” te klikken.
  2. Selecteer een tot-datum door op tot te klikken.

Filter op bedrijf

Als je alleen een overzicht wil hebben van alle to-do’s die op een bepaald bedrijf betrekking hebben, kan je het “filter op bedrijf” filter gebruiken.

1. Klik in de dropdown op filter op bedrijf.
  2. Selecteer het bedrijf waar je op wilt filteren.
  3. Apollo laat de selectie zijn van het bedrijf waar jij de informatie over wilde weten.

Filter op cliënt

Als je alleen een overzicht wil hebben van alle to-do’s die op een bepaalde cliënt betrekking hebben, kan je het “filter op persoon” filter gebruiken.

1. Klik in de dropdown op “filter op persoon”.
  2. Selecteer de persoon waar je op wilt filteren.
  3. Apollo laat de selectie zijn van het bedrijf waar jij de informatie over wilde weten.

Filter op medewerker

Als je alleen een overzicht wil hebben van alle to-do’s waar een bepaalde medewerkers betrekking op heeft, kan je het “filter op medewerker” filter gebruiken.

1. Klik in de dropdown op “filter op medewerker”.
  2. Selecteer de medewerker waar je op wilt filteren.
  3. Apollo laat de selectie zien van de persoon waar jij de informatie over wilde weten.

Filter op status

To-do’s hebben drie statussen:

• Te doen (Voor als je er nog mee moet beginnen)
  • Bezig (Sommige to-do’s kan je niet in één keer afronden, maar duren wat langer. Hiervoor is de status bezig.)
  • Afgerond (Dit is de status van voor alle to-do’s die zijn afgerond.)

Een to-do toevoegen

To-dos kan je op twee manier toevoegen. Via de overzichtspagina, dit is de snelle manier. En via de verdiepingspagina, dit is de uitgebreide manier. Hieronder staan beide manieren uitgelegd.

To-do toevoegen via de overzichtspagina:

1. Voer de uitvoerdatum en tijd in door op de meest linker datum veld te klikken.
  2. Voer (als je dit nodig acht) een datum in om een email te ontvangen dat je deze to-do moet uitvoeren.
  3. Koppel deze to-do aan een persoon of aan bedrijf.
  4. Omschrijf in het omschrijving de werkzaamheden van je to-do.
  5. Standaard staat de to-do gekoppeld aan de ingelogde medewerker. Als dit goed is kan je deze laten staan, ander typ je de naam van de medewerker in dit veld.
  6. Zet de status op “te doen”.

To-do toevoegen via de verdiepingspagina:

1. Voer de uitvoerdatum en tijd in door op de meest linker datum veld te klikken.
  2. Voer (als je dit nodig acht) een datum in om een email te ontvangen dat je deze to-do moet uitvoeren.
  3. Koppel deze to-do aan een persoon of aan bedrijf.
  4. Omschrijf in het omschrijving de werkzaamheden van je to-do.
  5. Standaard staat de to-do gekoppeld aan de ingelogde medewerker. Als dit goed is kan je deze laten staan, ander typ je de naam van de medewerker in dit veld.
  6. Zet de status op “te doen” bovenaan de pagina.
  7. Voeg eventueel nog extra informatie of documenten toe onderaan de pagina.