Coach traject filters

Om snel iets terug te kunnen vinden zijn er filters in de trajectenpagina geplaats. Je kan filteren op de volgende kenmerken:

• Cliënt
  • Behandelend coach
  • Gebruikte templates
  • Trajecttaken
  • En de status van een traject of trajecttaak

Dit werkt als volgt:

1. Login in Apollo.coach.
  2. Ga naar trajecten in het menu.
  3. Je komt nu op de overzichtspagina van trajecten. Je kan ook één tabje verder surfen, en dan zit je in de overzichtspagina van alle trajecttaken. Het is maar net de vraag hoe je je wilt oriënteren.
  4. Klik onder de knop”nieuw traject” op een van de drop downdowns en filter naar het resultaat wat je wilt vinden. Filters kunnen samen gebruikt worden.